tisdag 26 juli 2011

Hexagon kuddfodral

Detta kuddfodral började jag virka på för länge länge sedan. Det har även legat halvfärdigt en längre tid. Nu har jag äntligen lyckats sy en baksida till fodralet. Den är virkad i ekologiskt bomull och det söta prickiga tyget är från loppis och är ett mjukt flanelltyg. Tyvärr hade jag ingen passande kudde att fotografera det med så det blir bara bilder på själva fodralet.

This pillow case have been an UFO for a long time. Now I finally got around sewing the backside for it. It is crocheted in a soft eco cotton yarn.

torsdag 21 juli 2011

Kanintös

Det är länge sedan jag har virkat någon större amigurumi. Inspirationen har helt enkelt inte funnits. Men till marknaden virkade jag denna lilla kanintös. Hon är väldigt väldigt trött, tror jag.

This little girl bunny was also crocheted for the craft fair. She is really tired...

måndag 18 juli 2011

Månadens sötsak

För att få lite mer inspiration att baka och för att pröva på att baka nya saker ska jag börja delta i Månadens sötsak hos Söta Saker.

Juli månads tema är rosa och jag försöker tömma frysen på vinbär från förra säsongen så att nya får plats. Jag bakade denna vinbärskaka och färgade glasyren rosa.Kakan var väl okej, den rosa glasyren gjorde den definitivt mycket mycket roligare att äta i alla fall :)

I've baked redcurrant-cake with pink frosting.

lördag 16 juli 2011

Bläckfiskar

Dessa små bläckfiskar virkades också de till marknaden. Jag tycker de genomskinliga ögonen är perfekta för både bläckfiskar och för vanliga fiskar.

I've also crocheted a few small octopuses for the craftfairs. I love to use the translucent eyes for sea creatures!

torsdag 14 juli 2011

Vi skall få en sån här om 3 veckor





Rätt söta eller hur? Rasen är kanske inte helt lätt att gissa, det är portugisisk vattenhund. Jag har en egen blogg för hundarna och vad jag gör med dem, så att det inte blir för mycket hund på denna blogg. Lite lär det väl bli ändå ;)

Här är hundbloggen: http://vattenhundar.blogspot.com/

One of these will be our new family member soon. Aren't they cute? I have a blog (in Swedish) for my dogs which you'll find here: http://vattenhundar.blogspot.com/

tisdag 12 juli 2011

Hjärtan

Ännu ett perfekt restgarns projekt! Små hjärtbroscher i olika färger. Det har nämligen blivit en hel del restgarn kvar trots mitt filtvirkande....

These small heartbrooches are perfect to make if you want to use some of that leftover scrap yarn.

fredag 8 juli 2011

Igelkottar

Ännu mera marknadsförberedelser. Fem stycken små igelkottar har virkats.

I morgon är den första marknaden. Jag kommer att göra några inlägg framöver om vad jag virkat dit.

Ha en skön helg!

I've crocheted a few hedgehogs for the craft fair that starts tomorrow.


lördag 2 juli 2011

Björn brocher

Jag är i full gång med att virka inför marknaderna. Dessa började jag göra för en tid sedan men har gjort några till till marknaden. Björnarna har en broch-nål fäst på baksidan och kan pigga upp vilken tråkigaste rocke eller kofta som helst :). Perfekt restgarns projekt!

I've crocheted small bear-brooches for the craft fairs I'm attending.

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails