fredag 12 november 2010

Loppis fynd / Flea market finds

I samband med min jakt på virkade dukar har jag upptäckt hur roligt och intressant det är att shoppa på loppis. Jag blir lite nostalgisk då jag tittar på allt som finns. Några desto större fynd har jag ännu inte gjort utan det är mest pyssel saker som jag har köpt och lite kläder. Det här fyndade jag på ett litet loppis i staden där mina föräldrar bor. Där har jag faktiskt köpt en hel del av mina virkade dukar och även nu fanns där några.

While searching for doilies at flea market I've noticed that it actually is kind of fun to shop at flea markets. I mostly buy crafting supplies and well some clothes too. This is what I found while flea market shopping in a small flea market in the city where my parents live. I've actually found quite a few doilies there.Dessa tre dukar fick följa med mig hem. De ser helt nya ut och jag misstänker att de är hel oanvända också. Lite underliga färg kombinationer men jag tror de kommer passa bra till mitt överkast... Priset 0,50€ styck.

I bought these three doilies. They are all brand new, never used! Kind of odd colour combinations though... They were 0,50€ .

Jag köpte också gamla serietidningar. Dessa använder jag som presentförpackning till mina beställningar. Jag syr helt enkelt fast sidorna och så har jag en färdig påse att sätta produkten i. Priset var nästan gratis 0,20€ styck

I also bought some ald magazines. I use them to pack my orderes in. These were almost free 0,20€.
2 kommentarer:

  1. Ja på loppisar kan man hitta det mesta och dessutom slippa betala en massa i onödan.

    SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails