söndag 29 maj 2011

Jag kan visst sticka / I can knit

Jag tror att jag äntligen har lärt mig att sticka! Jag stickade ju faktiskt ett par mössor i vintras (vilka jag inte har visat här) och nu har jag börjat sticka en topp. Toppen har lite för mig främmande maskor som t.ex. tappade maskor men jag tror jag har fått klart för mig hur de skall göras. Vi får se hur länge ivern håller i sig och när toppen blir klar.

Det har varit en lång paus på bloggen på grund av för mycket jobb med studier. Nu har mitt sommarlov med arbete börjat så förhoppningsvis kommer jag ha mer tid för bloggandet igen.
I sometimes feel like writing in two languages is really time consuming so I've decided that from now on I will only write a short resume in English. But I don't want to lose my English speaking readers either so I will have a lot of pictures and well feel free to comment in English too! I think I have finally learned how to knit. I'm knitting a top for myself. We'll see if I'll ever finish it...

5 kommentarer:

 1. Ska bli spännande att få se toppen sen :)

  SvaraRadera
 2. Vad spännande! Ser snygg ut! :)

  SvaraRadera
 3. You can use this tool for easy and fast translation http://translate.google.com/

  Congrats to your new and great knitting skills!

  SvaraRadera
 4. Ser fint ut - kul att du känner lite stickiver ;)

  SvaraRadera
 5. Lycka till med stickandet! Jag stickade mycket förr, men har knappt stickat alls på många år ända tills i vintras - då återupptog jag denna kära hobby. Visst är det roligt att sticka, och man lär sig ju hela tiden!
  Önskar dig ett fint sommarlov! :) Kram

  SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails