tisdag 26 juli 2011

Hexagon kuddfodral

Detta kuddfodral började jag virka på för länge länge sedan. Det har även legat halvfärdigt en längre tid. Nu har jag äntligen lyckats sy en baksida till fodralet. Den är virkad i ekologiskt bomull och det söta prickiga tyget är från loppis och är ett mjukt flanelltyg. Tyvärr hade jag ingen passande kudde att fotografera det med så det blir bara bilder på själva fodralet.

This pillow case have been an UFO for a long time. Now I finally got around sewing the backside for it. It is crocheted in a soft eco cotton yarn.

6 kommentarer:

  1. Fin kudde blir det! Härlig färgkombination:)

    SvaraRadera
  2. Jag måste bara säga att jag är helt frälst i din blogg! Har suttit och läst igenom alla inlägg nu i ett par dagar. Så nu är du inlagd på min Bloglovin-lista så att jag inte missar något av dina framtida inlägg ;) Keep up the good work! :)

    SvaraRadera
  3. det blir en underbar kudde, väntar du smått (valp) så underbart. Tack för din fina kommentar hos mig

    SvaraRadera
  4. Det är så roligt att komma hem och läsa ifatt alla bloggar man saknat! Jättefint kuddfodral! :-)

    Och nej, vi var väl inte heller jätteimponerade av Terracina egentligen. Visst hade vi en superhärlig semester med sol och bad och utflykterna till Rom och ön Ponza var ju helt klockrena. Men själva staden Terracina i sig, är nog inte det bästa Italien har att erbjuda. Jag har varit i mycket mysigare italienska städer.

    SvaraRadera
  5. Vilken härligt inspirerande blogg! Dina virkade djur är såå fina. :)

    SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails