söndag 11 september 2011

En av sommarens marknader

Oftast då jag är på marknad glömmer jag att fota eller glömmer kameran hemma. I somras lyckades jag ändå få några foton från en av marknaderna. De har funnits på datorn länge i väntan på bloggtid. Jag delade bord med min mamma och syster så alla saker på borden är inte mina.

A few pictures from one of the craft fairs I attended this summer.

Även försäljerskan fastnade på bild...

2 kommentarer:

 1. Ja, tänk att kameran oftast ligger hemmavid när man hittar på nåt. Kul att få se en actionbild. Hur gick försäljningen då? :-)

  SvaraRadera
 2. Här kommer en viktig anteckning till rara dig;)
  För det gäller att vara ute i god tid! Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. OBS; MAT, SAFT; BAK: SYLT OCH DYLIKT ÄR OCKSÅ UNDERBART HANTVERK! Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!!
  Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!
  Vi tar 250 kr per dag oavsett antalet dagar.
  Kram Petra o Ingela www.levvackert.blogspot.com

  SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails