onsdag 17 juni 2009

Börs

Nu har min första börs blivit klar! Den är liten bara 11*7cm men kreditkort ryms precis in i den.

Det var ganska knepigt att göra den. Först sydde jag en som blev för liten, den här blev igen lite för bred och hög uppe vid låset så hålen i sidorna är ganska stora, inte nu så stora att pengarna ramlar ut där men lite för stora för att det ska vara snyggt. Det svåra är att man måste göra mönstret själv för att få det att passa. Jag har ett lås till så jag ska sy ännu en med lite små förändringar. Jag har använt mig av två olka tutorials. En svenska hittar du hos Lappeklipp och en engelsk finns hos U-handbag. Den hos U-handbag passar nog bättre för väskor än för börsar tror jag. Jag hade också lite problem med att klämma ihop låset runt tyget, det blev inte så jämt som jag ville ha det. Nåja den första får bli present till en vän :)

Igår köpte jag lite tyger igen, bland annat det som börsen är sydd av. Jag köpte material till en klänning som jag tänkt sy till midsommar. Det är ju så roligt, enkelt och billigt att sy kläder själv. Dessutom är jag inne i ett klänningsberoende just nu.

Ha en fin dag! Här har vi SOL idag, underbart!

4 kommentarer:

 1. Man får tacka. :)
  -matilda

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat och fint tyg!
  //BiZen

  SvaraRadera
 3. Söt den blev :)Och tack för länken till tutorial. Kanske blir att jag gör en till mig själv :)

  SvaraRadera
 4. Svar: Jag vet blogg.se har haft lite krångel idag :( Och ja om man inte vill bli totalt beroende så ska man nog hålla sig borta från sims ;)

  Hoppas du hittar en bra dator :) Störigt det är när dom ska krångla stup i kvarten.

  SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails