torsdag 25 juni 2009

Candyshop

Idag har jag varit till min godisbutik (hobbyaffären) och köpt massor ögon.


Jag fick mail från Adlibris att Ana Paula Rimolis andra bok nu går att beställa eftersom dom nu har fri frakt (i Finland åtminstone) så passade jag på att beställa den. På flickr har hon bilder på de amigurumin som finns i boken. Jag gillar speciellt fågelmobilen och flygplanet.

Jag fick också paket från Villihelmi, där jag brukar beställa pärlor ifrån. Jag hade beställt organza påsar som jag tänkte ge med då jag säljer smycken. Jag hade beställt och betalt för ett paket med 50stycken men fick bara en organzapåse. Jag ringde åt dem och sa att det nog var en ganska dyr påse dom skickat år mig :D...

Ha en bra dag!

4 kommentarer:

 1. Tack för tipset! Ska kolla om det går att beställa från Anttila, då får mamma beställa hem tills jag far hem senare i sommar. Jag virkar nästan bara med 3:an så det skulle passa mig bra! Virkar mest med tilda-garnet annars.

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också mest fågelmobilen, ska bli kul att bläddra i boken :D

  Hoppas det löser sig med påsarna, det är ju rätt stor skillnad på en och femtio :O

  SvaraRadera
 3. Kul med nya prylar. ;D Själv så kan jag inte köpa "säkerhets" ögon varav dom ända som finns att köpa i "stan" är vanliga tråkiga vita med en svart prick som far omkring och ska limmas/sys fast... Inte riktigt samma sak... :)
  Får hoppas att du får dina påsar.;)

  -matilda

  SvaraRadera
 4. Vad heter din godisbutik o var finns den? har försökt hitta säkerhetsögon men inte hittat nånstans! :)

  SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails