fredag 31 juli 2009

Slut på sommarlovet

Nu var det tyvärr slut på mitt sommarlov. Det är så tråkigt eftersom jag haft så mycket tid att virka under ledigheten och så börjar jag mitt sommarjobb på Åland på måndag... Eller jobb och jobb det är praktik så jag får dessutom nästan inget betalt för jobbet jag gör. Men jag ska i alla fall få pröva på hur det är att jobba som biolog sen kanske jag vet om det är det som jag vill jobba med då jag blir stor. :) Vi får hoppas att 3,5 veckor går fort och så får jag ju vara ute i skärgården vilket ju också är riktigt trevligt.

Sen sist så har jag bara varit på sommarstugan och solat, badat, plockat bär och fiskat. Vi fick ingen fisk men frysen är i alla fall fylld med blåbär och röda vinbär. Ja och förra helgen var vi och titta på stora båtar på Tall Ship Races.Hela ån var full av båtar.

Den största båten var en rysk båt.

Det har också blivit mycket virkat. Jag har virkat några katter för att kunna skriva ner mönstret och utveckla det lite. Men katterna får ni se bild på en annan dag. Idag blir det en bild på mamma sköldpadda och babysköldpadda. Planen var inte att göra en babysköldpadda men garnet räckte inte till en större.
Virknålen följer med till Åland men jag planerar att virka rutor till en stor mysfilt under tiden jag är där. Det är nog ett långtidsprojekt men jag klarar ju mig inte utan att virka en hel månad. Dessutom är kappsäcken redan fylld med regnkläder och stövlar så jag får inte plats med så många garnnystan... Datorn följer också med så jag kan blogga och följa mina favoritbloggar :)


7 kommentarer:

 1. Åh, vad gulliga de var! Passade ju bra med en bebis ju!

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket! :-)

  Söta sköldpaddor. Jag tycker att det var tur att det bara räckte till en bebis, det blev på något sätt bättre så.

  SvaraRadera
 3. bedårande sköldpaddor, ser fram emot att få se katterna, de är nog lika söta de. låter spännande med din praktik, hoppas du blir nöjd. ha det bra

  SvaraRadera
 4. Så gröna och sköna!! Gulligt med en liten bäbis! Ska bli kul att se dina katter! Jag har ju också virkat en del katter.
  Ha det bra! //Juliane

  SvaraRadera
 5. Hoppas Åland visar sig från sin bästa sida när du är där! Var ska du praktisera? Bor ju inte på kobben längre, men börjar känna en viss längtan hem nuförtiden. :)

  SvaraRadera
 6. Nu har jag också hittat hit! Och som du önskade ger jag mig till känna! Du har en jätte fin blogg (som jag nu länkat från min, hoppas du inte tar illa upp!) =)
  Kram/ Rebecka (från sysidan)

  SvaraRadera
 7. Sötis sköldpadda=) Där e ju också min tossa, hihi.. Så fin blogg du har Sofia! Jag är riktigt stolt över dig!

  Kram -Sonja

  SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails