lördag 8 augusti 2009

100:de inlägget!

Tänk att det redan är det hundrade inlägget jag skriver! Det borde ju nästan firas med en utlottning, men jag har tänkt vänta till besöksmätaren är uppe i 10 000 innan det blir en ny utlottning här på bloggen :).

Nu är set faktiskt så illa att jag inte har så mycket fler bilder på sådant jag virkat under sommaren att visa för er så det får bli lite sytt istället.

Alla dessa börsar gjorde jag till marknaderna. Jag sålde inte en enda av dem och som jag har jobbat med dem! Det var knepigt att få ramen fint ihop klämd så att det blev jämt och fint. Men som tur så har 3 av dem sålts i hantverksboden så mitt arbete var ändå inte bortkastat. Den grönblommiga näst längst till höger är faktiskt ett gammalt tyg som min mamma har sytt en klänning av då hon var ung. Jag tyckte det tyget var så fint och passade bra som en börs.

Den här modellens babyskor har jag ju visat tidigare men jag ville visa tyget. Det är så fint med blommor, stjärnor och små skottska terriers på. Klicka på bilden så blir den större. Babyskor sålde jag inte alls heller på marknaderna så jag tänkte att jag får nog sluta göra dem, men efter marknaderna har de också sålts så jag får nog fortsätta göra babyskor också.

Nu ska jag titta på film och plocka fram virknålen:) börjar nästan få abstinens då jag inte virkat på en HEL vecka!

Ha en trevlig kväll!

8 kommentarer:

 1. Jätte-söta börsar och mysiga skor (och vilket coolt lejon jag fick syn på i högerkanten när jag scrollade ner)!

  SvaraRadera
 2. Fina arbeten är ju aldrig bortkastade, och som tur var har ju inte hantverk något bäst före-datum, så du kommer säkert att få sälja fler. Väldigt fina saker.

  SvaraRadera
 3. De är så fina dina börsar! Är det svårt att fästa tyget i klämman? Jag är väldigt sugen att prova göra en till mig själv.
  Ha en bra dag!
  Juliane

  SvaraRadera
 4. åh, jag gillar börsarna mycket! Får man fråga var du hittar de tjusiga metallspännena som du använt?

  SvaraRadera
 5. vad tråkigt ingen köpte dem, de är ju underbart fina

  SvaraRadera
 6. Supersöta börsar verkligen! :)

  SvaraRadera
 7. Jag gillar faktiskt att virka filtar, även om jag inte har vågat mig på en "vuxenfilt" än. Brukar inte ha tålamod men tycker det är rätt skönt att slippa tänka så mycket när man sitter framför tv:n...
  Gillar också färgerna på den filten. Har haft den halvklar jättelänge, men inte hittat rätt nyans till en färg som tog slut. Då är det ju lätt att den blir liggande...

  SvaraRadera
 8. Mysig blogg med många fina alster! Håller utkik efter mönstret till katterna, så söta! Kika gärna in på min blogg och lämna ett avtryck :D

  SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails