tisdag 4 augusti 2009

Katt nr 2

Jag har ju utlovat att visa bild på mina katter. Den första modellen som jag gjorde finns i ett tidigare inlägg och i högra balken finns den också. Jag skrev inte ner mönstret då jag gjorde den. Jag försökte virka den pånytt och då skrev jag ner mönstret. Här är resultatet av det:


Nosen är jag inte alls nöjd med på denna katt men det är mina broderings talanger som det hänger på :D. Vissa dagar blir det bra genast och vissa dagar blir broderingen bara dålig... Dessutom tyckte jag han fick lite stor kropp, litet och avlångt huvud och för stora fötter och händer. Jag gjorde ändringar på det som jag var missnöjd med och virkade en tredje katt. Den får ni se i morgon!

Idag har jag bränt mina axlar och ansikte i solen. Här har varit superfint väder soligt och vindstilla. Dessutom har jag varit i båt och i vatten hela dagen så det är inte så konstigt att solen stekt mig. Men det har varit en underbar dag och det har inte alls känts som jobb att snorkla, simma, åka båt och dra not hela dagen. Vi får hoppas att vädret håller i sig för jag misstänker att det inte är lika roligt att sitta i båt i ösregn...

1 kommentar:

  1. Jag tycker han blev fin på alla sätt och vis :-)
    Kram/Veronica

    SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails