onsdag 16 februari 2011

Fastlagsbullar / Cream buns

Jag blir ALLTID så snål på fastlagsbullar långt innan fastlagstisdagen. Så i början av februari redan bakade jag de första fastlagsbullarna! Med mycket grädde och lös hallonsylt ska de vara! Jag har inte blivit så vuxen ännu att jag äter mandelmassa... Hur äter ni era fastlagsbullar?

I always bake cream buns long before Shrove Tuesday. This year I made my first buns a couple of weeks ago. I always eat them with a lot of whipped cream and raspberry jam. Yummy!

3 kommentarer:

  1. despite the -20 degrees, this looks really delicious! I will send you some spring...
    Love, Maaike

    SvaraRadera
  2. Jo - jag gillar mandelmassa i. Men hallonsylt låter också fantastiskt gott!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. det är mandelmassans förtjänst att jag äter semlor över huvud taget, fina bullar du gjort

    SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails