söndag 23 augusti 2009

God kväll!

Eller natt börjar det väl bli... Igår hade vi kräftskiva här på stationen. Det var riktigt trevligt med god mat, stora goda kräftor och trevligt sällskap. Trots blåsten så satt vi ute enda till kl 3 på natten. Idag har jag sett på film och faktiskt virkat lite. Jag håller på och virkar mobilfodral. Jag har faktiskt inte visat dem här på bloggen alls förutom riktigt i början. Jag har dessutom virkat mina första mormorsrutor ever! Tänkte göra mobilfodral av mormorsrutor. Jag använde mig av detta mönster. Fast det var inte ett så jätte bra mönster och bilderna säger inte så mycket. Men ja man behöver ju inte så mycket till mönster då man virkar mormorsrutor.

En liten mus hittade jag som är obloggad.


Hon fick en liten rosett på svansen.

På onsdag åker jag hem till fastlandet igen! Det ska bli så skönt att få komma hem till mitt eget hem igen, få se på teve och virka och såklart få se sambon igen :).

God natt mina vänner!

7 kommentarer:

 1. Vad roligt att du har börjat virka mormorsrutor! Det låter jättespännande med ett mobilfodral, skulle vara spännande att se hur det blev. :)

  Jag har nog blivit beroende av mormorsrutor, tycker de är SÅ roliga att virka!

  Trevlig söndag!

  SvaraRadera
 2. Vilken söt mus, en riktig "hjärteknipare"
  Fru Inez

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket, blev väldigt glad av din fina kommentar! Söt mus!

  SvaraRadera
 4. Såg just din pudel, gud vad den var fin!! Är den virkad?

  SvaraRadera
 5. Meeeeen, vilken fin musflicka du gjort, får man fråga var du hittat mönstret. Jag har precis lärt mig att virka och nu vill mina flickor att jag virkar möss.
  // Eva

  SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails