fredag 25 september 2009

Garnaffär

I tisdags skulle jag köpa garn till en beställning och gick in i en sån där liten liten garnaffär för att kolla ifall de hade vad jag sökte. Alla garn fanns bakom disken så man fick inte kolla själv utan måste veta och säga vad man ville ha. Jag vill ju se och känna på alla garn innan jag köper. Tanten i affären hade inte riktigt det jag var ute efter och dyrt var det. Nåja det slutade i alla fall med att jag köpte ett litet nystan bambu-bomullsgarn, hur det gick till och varför jag köpte det vet jag inte... Det stod på banderollen att det är antiallergeniskt och -bakteriskt och temperaturreglerande så det fick bli en liten baby-mössa av det nystanet.

Det hade hunnit bli mörkt ute då jag var klar med mössan, därav den dåliga bilden. Mössans storlek syns inte så bra men den är nog för en liten baby.

Ha en trevlig fredagskväll!


6 kommentarer:

 1. Oj, vad snabbt virkat! Jag gillar också att känna på och hålla i garnet.

  Ha en riktigt trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Samma här, man måste ju kolla in vad man ev ska köpa. Gullig mössa!

  SvaraRadera
 3. Söt mössa, gillar verkligen blomman! Du jag tänkte fråga dig hur du gör när du virkar ögonlock? (tänker på dem som är på draken)Virkar du dem i efterhand eller? vet du nån bra tutrial eller så? jätte tacksam för svar :)

  Glada hälsningar/Ida

  SvaraRadera
 4. Åhh va söt, ibland längtar jag efter barnbarn så jag kan göra sånt här gulligt

  SvaraRadera
 5. Väldigt, väldigt söt och fin mössa!!!!
  Vilken trist garnaffär du hittade. Klart att man måste få klämma och känna, det är ju det som är vitsen med att gå till en affär. Annars kan man lika gärna beställa på nätet vilket jag tycker är svårt pga just att det inte går att klämma och känna. Hoppas du hittar nåt kul att göra av garnet du köpte....BiZen

  SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails