fredag 30 oktober 2009

En fundersam kanin

En liten fundersam kanin har blivit klar. Han ser ju inte ledsen ut som mina andra kaniner men lite fundersam tycker jag åtminstone att han ser ut. Och kanske lite ensam... Färgen på svansen är lite missvisande. Den är egentligen mer rosa än vad den ser ut på bilden:).
Som tur så gillar Imma att sova väldigt mycket så jag har hunnit virka en del fast jag inte trodde att jag skulle hinna med sådant. Nu håller jag på att provvirkar mitt drakmönster så om ett par veckor ska det nog också finnas i shopen!

Ha en trevlig helg!

7 kommentarer:

 1. Jag beställer ett drakmönster på en gång, den är ljuvlig. kaninen är också söt måste jag väl säga. må gott

  SvaraRadera
 2. Måste skynda på med katten så jag törs mig på draken. Inga problem med virkningen ännu men nu saknas ögon och stoppning... Kaninen ser lite hungrig ut tycker jag - kanske behöver en morot? Men den är väldigt sät!

  SvaraRadera
 3. Åh, så söt!!!
  Går det bra med lilla vovven? Jag är sååå sugen på en hund till, men vet inte riktigt om jag hinner och hur det är. I em ska jag låna en liten dvärgpudel "Sally" och testa! Ska bli spännande!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Å, jag längtar också efter drakmönstret. Och kaninen är underbar! Vad roligt att du hinner både virka och njuta av Imma!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att du hittade till mig i alla fall. :) Och att du vill följa med.
  Hoppas du har haft en riktigt skön helg!

  Kram, Annelie

  SvaraRadera
 6. Lindo blog...

  bjos do Brasil !!!

  http://crochecolorido.blogspot.com/

  SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails