tisdag 6 oktober 2009

Filt

Sambon har börjat klaga på att han fryser så vad kan jag göra annat än virka en filt åt honom så han har något att värma sig med :). Eller ja jag har nog länge planerat att virka en filt åt oss men det är ju ett ganska stort och dyrt projekt. Idag var jag ändå och köpa lite garn till min favorit garnaffär (där får man känna på alla garn helt ifred). Vi bodde faktiskt tidigare i samma hus som den garnaffären! Tur att jag inte virkade så aktivt då för det kan hända att det hade blivit dyrt för mig...Filten kommer att virkas i en massa olika gröna nyanser. Vårt hem är ganska grön-svart så det kommer passa bra hos oss. Hurdana rutor jag ska virka den i vet jag inte ännu, helt traditionell mormorsrute-filt kommer det inte att bli men ändå något som man kan virka i bitar.

Nu kallar tent-läsning men senare ikväll kanske jag får börja på min filt :).
Ha en trevlig kväll!

7 kommentarer:

 1. Å! Härligt! Lycka till med tentapluggandet och starten med filten!

  SvaraRadera
 2. Snyggt med grönt! Skulle också vilja virka en filt till hemmet, men kan varken bestämma mig för färg eller form. :) Och så är det ju som du säger, rätt dyrt och tar lång tid. Men om man börjar nu kanske den är klar till nästa höst...

  SvaraRadera
 3. Lycka till! Ska bli kul att se den sen när den är klar :D

  SvaraRadera
 4. Härliga färger! Jag håller också på, till och från (mest från) med ett gigntiskt överkast till vår säng i mormors rutor.. Däremot hittade mormor ett spännande sätt att virka rutor på en av sina tidningar.. Skulle kunna scanna in och skicka åt dig i fall du vill ha något annat än mormors rutor =)
  Lycka Till!

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga färger! På lördag ska min kompis och jag starta våra filtprojekt. Jag har köpt ullgarn i gråa nyanser (lite vitt och svart också). Lite trist men passar i min soffa! Men jag har ingen aning om hur mycket garn som går åt och har säkert köpt för lite, någon som vet mellan tummen och pekfingret hur mycket man bör köpa på sig?

  SvaraRadera
 6. Åh vilka mysiga gröna färger! Lycka till och det ska bli kul att se den färdig!

  SvaraRadera
 7. Den filten kommer bli skön så det förslår, vad annars kan det bli av grönt

  SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails