torsdag 15 oktober 2009

Min egen knappsamling!

Nu har jag fått en alldeles egen knappsamling :). Jag skrev ju för en tid sen om hur jag tycker om att rota runt bland knappar och att jag skulle vilja ha en egen liten samling. Jag lade bud på två påsar med olika knappar på huuto (finska motsvarigheten till tradera) och jag fick dem väldigt billigt! Tidigare har jag köpt knappar i en liten knapp-butik och det är väldigt dyrt. Dessutom tycker jag det är kul att kunna använda lite återanvänt material.
Jag blev stressad för jag kom på att det bara är 1,5månad kvar tills jag ska sälja på marknad igen och jag har ju nästan ingenting att sälja! Jag hade tänkt att det skulle vara kul att ha nån slags visitkort med länken till min shop. Kollade vad dom kostar att beställa och jag tyckte det var lite väl dyrt plus att det ju är lite mer kul med handgjorda kort då det ändå är handgjorda saker jag säljer. Jag ska ännu se om jag skulle hitta nån fin stämpel som man kunde ha bredvid namnet så att det inte ser så tomt ut.

4 kommentarer:

 1. Vad smart med egna visitkort! Det är ju det kortet man kommer att vara rädd om och komma ihåg! Det finns ju massor av stämplar så du hittar säkert något fint att pryda det med.

  SvaraRadera
 2. Vad kul med knappsamlingen :) Jag försöker också samla på mig och hoppas en dag ha en kul samling med knappar :D

  SvaraRadera
 3. Jag fick ett erbjudande genom tradera, blev bara 79:- för 250st jättefina och många mallar att välja på

  SvaraRadera
 4. Det finns så många fina knappar! Kul att du fyndade några!

  SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails