lördag 27 februari 2010

Halsband / Necklace

Ett halsband blev det av mina nålfiltade pärlor. Jag hade egentligen tänkt använda ett sidenband men det var för tjockt så tyvärr fick jag det inte genom de virkade pärlorna. Så jag trädde dem på ett bomullsband istället. Tycker det är knepigt med lås på band men det fick bli ett toggle lås på detta. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig men nu har jag beställt hem en hög med olika färgers ull så jag ska fortsätta experimentera :)

I made a necklace of the needle felted beads I made. I was going to use a silk ribbon but I wasn't able to get it through the crocheted beads so I used a cotton ribbon instead. I wasn't sure what kind of clasp I should use so I used a toggle clasp. It didn't really turn out the way I wanted but I have bought a lot of wool in different colors so I'll just keep on experimenting.

6 kommentarer:

 1. Vad fint det blev!!! Och passar dig jättefint på den andra bilden :)

  SvaraRadera
 2. Vad fint! Visst är det roligt att nålfilta? Ska bli spännande att se vad du gör framöver.

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Jag hittade din sida via Ulrocks forum. Det var ju jättekul och se vilka fina djur du gör. Jag skulle gärna vilja köpa ett gossedjur till min son om du säljer. :)
  Hör gärna av dig till mig om det skulle vara kul.

  SvaraRadera
 4. Du vann utmaningsutlottningen:)Om du mailar din adress till mig så skickar jag grejerna så fort jag kan. veronica.tingvall@gmail.com
  KRAM!

  SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails