söndag 29 november 2009

Julmarknad

Trots min stress inför den första julmarknaden hann jag göra allting klart. Eller nåja några halvfärdiga projekt blev inte klara men mycket hann jag i alla fall få färdigt. Det var dåligt med folk (enligt min mamma som varit där många år tidigare). Jag är ändå riktigt nöjd med försäljningen. Det var mest örhängen och amigurumis som såldes. I somras då jag sålde på marknad glömde jag helt att ta bilder. Igår hann jag inte riktigt för folk kom och köpte redan innan marknaden egentligen hade öppnat och jag hade hunnit ställa i ordning allt. Men ett foto hann jag i alla fall ta.
Här ser det nästan redan lite tomt ut, några hade hunnit bli sålda innan jag tog bilden. Lejonet sydde jag öron på i bussen på väg till marknaden, han är "obloggad" och eftersom han inte blev såld ännu ska jag ta bättre bilder och blogga om honom senare. Den rosa kaninen fick också följa med på marknad eftersom köparen aldrig hörde av sig mer då den skulle betalas. Väldigt tråkigt att göra en specialbeställning som jag försökte göra klar så fort som möjligt, hitta ett passande garn osv. Alla tycks inte riktigt förstå att det är handarbeten och att man faktiskt lägger ner många timmars tid och arbete på dem. Nåja den kaninen har i alla fall hittat ett nytt hem och det är jag glad för:). De små nallarna längst fram har min syster virkat.

Hoppas ni hade en trevlig lilla jul. Jag var ensam med Imma och tittade på MGP nordic. Det gick tyvärr inte så bra för mina favoriter The Black White Boys men dom var i alla fall absolut bäst! Och dom är ju otroligt duktiga killar som har kommit så långt! :)

Ha en trevlig söndag!

4 kommentarer:

 1. Så himla mycket fint du fick ihop, vad kul att du är nöjd

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att höra att du är nöjd med julmarknaden! Det såg ut att finnas massor av fina julklappar att köpa där! Trist däremot med den obetalda beställninen, men nu fick någon annan lyckan att gå hem med en härlig kanin! Glad första advent önskar jag dig!

  SvaraRadera
 3. Det såg ut som du hade fått ihop en hel del trots allt! Jag var på lillajulmarknad på Åland i helgen och blev riktigt sugen på att stå där själv nästa år. Utbudet i år bestod mest av vantar, sockor och mössor. Och det tänkta klientelet var nog inte min ålder eller yngre om man säger så... :)
  Tänk vad några färgglada amigurumis skulle pigga upp på en sån marknad!
  Du behöver inte svara om du vill, men vilken prisklass hade du? Du kan svara på mail om du hellre vill det. (ilkkadesign@gmail.com) Har tänkt sätta ut några figurer till försäljning i en handarbetsbutik och har ingen aning om vilken nivå man ska lägga sig på... Typ 20 euro för en ca 15 cm hög figur (sittande), kan det vara rimligt? Det är ju en hel del jobb bakom de små filurerna...

  SvaraRadera
 4. Åh, så roligt att se alla samlade!

  Hoppas att du har haft en fin advent!

  SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails