onsdag 30 december 2009

Böckerna

I år bestod min önskelista i princip bara av böcker och specifikt virkböcker, vad annars? Listan var lång men jag fick i alla fall två av böckerna som fanns med på listan plus en annan fin pysselbok. Pysselboken hittade jag hemma hos min mamma innan jul och då kollade jag igenom den och ritade av lite mönster, det var nog inte meningen att jag skulle ha hittat den :). Men det finns mycket fint och inspirerande i den boken också.

De två virkböckerna är "Crochet bouquet" av Suzann Thompson och "Anna kaikkien kukkien kukkia" (eller på engelska heter den "100 flowers to knit & crochet") av Lesley Stanfield. Båda är fina och har en hel massa blommor i sig. Jag föll speciellt för solrosen med knappar som finns i "Crochet bouquet", den har jag redan virkat men den väntar på att få knappar. Jag har en stor glasvas med restgarn och de kommer att komma till användning då jag virkar blommor.
Den tredje boken jag fick har en hel massa olika pyssel i sig, allt från ljusmålning, papperspyssel till smycken och sydda saker. Den heter "Lahjoja rakkaudella" och är skriven av Eva-Marie Wilken, den finns endast på finska och danska enligt vad Adlibris hittade.

3 kommentarer:

 1. Det låter som om man skulle behöva lära sig finska, är det svårt;-)? Ser fram emot att få se vad du gjort från böckerna.

  SvaraRadera
 2. Vilken trevlig blogg du har! Har lagt in dig på min länklista.
  Undrar också hur jag hittar till din web-shop.
  GOTT NYTT ÅR! //BiZen

  SvaraRadera
 3. Å, så roligt!
  Jag ska försöka virka mer hårspännen, broscher och hårband, då kanske blomboken skulle komma väl till pass. :)

  Tack för 2009!

  Stor kram,
  Annelie

  SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails