torsdag 10 december 2009

Lugnet efter stormen

Nåja storm och storm i alla fall en hel del skolarbete och tentor är avklarade nu. Jag har haft slutspurt med studierna nu innan julen så jag har inte hunnit göra mycket annat än studera. Idag har jag ännu min sista tenta sen får jag jullov! :) Det är en hemtenta så jag skall försöka skriva den fort så hinner jag kanske sy lite ännu idag. På lördag är det ju dags för marknad igen. Lite sur är jag för att jag har så mycket i skolan just nu så att jag inte har hunnit göra så mycket till marknaden.

Idag bjuder jag på en bild av en nyvaken Imma-Pimma. Hon blir 15 veckor i morgon! Tänk så fort tiden går. Då hon kom till oss så hade vi köpt en bulldog från Ikea åt henne, den var nästan tredubbelt större än henne och det var hennes absolut favorit leksak. Nu är hon nästan lika stor som bulldogen så vi var tvugna att köpa ett större kramdjur åt henne. Det blev än jätte stor elefant. Den brukar hon släpa omkring i lägenheten och sova bredvid. Snart är hon väl större än elefanten också...

Jag har varit lite dålig på att kommentera hos er och svara på frågor. Men bara tentor och marknaden är över ska jag ta itu med det:).


3 kommentarer:

 1. Hon är så söt den lilla godingen, men tyvärr går det alldeles för fort, snart är hon fullvuxen

  SvaraRadera
 2. Vilken charmig bild. Så skönt att du snart kan få tid till det du önskar!

  Kram, A

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset, det var hos Erica jag sett receptet som verkade så muycket smidigare än att koka sockerlagen med risk för brunt socker.

  SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails