onsdag 27 maj 2009

Äntligen lite nytt

Nu har jag äntligen fått hunden färdig. Jag hade egentligen tänkt använda ett blommigt tyg i öronen och på tassarna. Jag höll på att sy dem hela kvällen igår, men det blev inte alls bra och det var svårt att sy så smått. Så hon fick rosa filt istället.


Här sitter hon ute i regnet.


Idag var vi till veterinären med min (riktiga) hund, Ellen. Hon hade en klo som hade gått av. Det är alltid så jobbigt när hunden blir sjuk, man vill ju åka till veterinären genast och få henne frisk igen. Hon är ju dessutom ganska gammal så jag oroar mig för minsta lilla. Nu mår hon bra igen men hon har varit så trött hela dagen eftersom hon fick lugnande hos veterinären. Jag har suttit brevid henne hela dagen och virkat, och kollat att hon andas förståss jag är väl lite hönsmamma :D.
Jag har också hunnit kolla i mammas gamla virk och sticktidningar. Det är så intressant att titta på gamla mönster och speciellt sådant som var modernt förr. Fast mycket av det är ju modernt igen. Hittade faktiskt några virkmönster som jag tror jag ska pröva på.
Ha en trevlig kväll!

4 kommentarer:

 1. Jättesöt hund du virkat :)

  Och jag hoppas att din (riktiga) hund mår bättre snart!

  Kram Viktoria

  SvaraRadera
 2. Oj vad gullig! Den ser så mysig ut med sina små trötta ögon... Gulligt med filt på tassar och öron! Stackars lilla vovven... Oroar mig också för minsta lilla när det gäller hunden. Häromdagen hittade han köttben i trädgården (gissa om jag blev arg och orolig), han hade legat och gnagt en bra stund och satt i sig en del innan vi hann upptäcka eländet. Som väl var fick han upp allt och det gick bra, men man vet ju aldrig... Ha det så bra!

  SvaraRadera
 3. Otroligt söta djur du har virkat.Vet hur käns med sjuka djur Min hund var också till veterinären i måndags, en klo det med
  men hon mår bra idag.
  Lillemor

  SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails