onsdag 13 maj 2009

Drake

Denna lilla drake har legat halfärdig på vår soffa en tid. Jag hade lite för lite av garnet så jag fick improvisera lite och göra frambenen mindre. Taggarna fick bli i ett annat garn. Han skulle egentligen ha tänder och prickar men jag tyckte han såg för snäll ut för att ha tänder. Mönstret är Amigurumi Artists, hennes blogg hittar du här. Hennes amigurumin är helt underbara! Så detaljerade är dom också. Jag har ändrat ganska mycket på mönstret för att få den som jag ville ha den.

Mina böcker har inte kommit ännu, men jag hoppas på att de kommer i morgon. Dessutom har min dator helt slutat fungera, så det kanske inte blir så mycket bloggat på en tid.

Ännu en påminnelse om min utlottning, ni har till söndag på er att delta!

Hej hej!

8 kommentarer:

 1. Vilken superdupergullig drake! :)
  Ska kolla länken du hänvisar till.

  SvaraRadera
 2. den var ju bara för söt!!!!!

  SvaraRadera
 3. Vilken gullig liten drake :-)
  Kram/veronica

  SvaraRadera
 4. Hej,

  vilka fina saker du virkar. Säljer du också??? Vad roligt att du vill delta i min utlottning. 2 lotter ligger i potten för din del! Lycka till/anna-lena

  SvaraRadera
 5. WOW, vad läcker han blev! Lätt snyggaste Ami draken jag har sett (inklusive min egen :P) Tycket du att det var svårt att läsa mönstret på engelska? har inga problem med grundmönster men blir det för komplicerat törs jag inte ens börja. Hoppas du har de bra! Kram/Ida

  SvaraRadera
 6. Gullig liten drake! Du gör så söta ögon, söt detalj med ögonlocket! Vad använder du till ögat och var köper du dem i så fall?

  SvaraRadera
 7. Draken är bara hur läcker som helst!

  SvaraRadera
 8. Vilken söt drake! Helt underbar!

  SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails