söndag 10 maj 2009

Veckoslutet

Mitt veckoslut har varit trevligt. Först var det systers dotters dop och så idag firades mor. Mycket gott blev det ju förstås ätet. På fredagen beställde jag två nya amigurumi böcker. Den ena boken är förståss Mias svenska amigurmi bok. Den har jag väntat på. På hennes blogg finns bilder på djuren som finns med i boken. Den andra amigurumi boken är Super Happy Crochet Cute som är skriven av Elisabeth Doherty. Jag har tittat på bilder av hennes amigurumin på flickr och hon gör så underbart fina saker! Så den boken ser jag också mycket fram emot att få. Jag köpte även hem lite nytt garn som jag hittade billigt, jag som inte hade tänkt köpa garn på en tid men då man hittar billigt så måste man ju passa på.

Dessa små björnar virkade jag under veckoslutet. Den blåa såg så ledsen ut så jag tyckte att han behövde en kompis, han blev ju inte precis gladare men nu har dom iallafall sällskap av varandra.

Glöm inte att delta i min utlottning!! Det är en vecka kvar nu så ni hinner ännu.

Hej så länge!

3 kommentarer:

  1. Söta små nallar!

    Och spännande med nya böcker på väg.

    SvaraRadera
  2. Så söta! Tänk, jag har precis beställt dessa två böcker och hoppas att de ligger i lådan i morgon när jag kommer hem! Var i garnaffären och skulle BARA köpa hudfärgat garn, det var inte alls lätt! Hittade ett som var någorlunda tillslut och sen hittade jag reahyllan, kunde handlat på mig hur mycket som helst...

    SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails