torsdag 14 maj 2009

Nåldyna

Äntligen har jag kommit mig för att göra en nåldyna åt mig själv. Jag såg så söta nåldynor hos Fröken Elsa, mönstret är från Tante Gal så jag bestämde mig för att virka en sådan. Den var väldigt enkel och snabb att göra.


Detta paket kom med posten idag! Mina amigurumi böcker och "Den hemlige kocken".

Jag hade så svårt att komma upp ur sängen i morse. Igår kväll var jag och sambon ut och springa, det blev hela 8km. Vi har inte sprungit så långt tidigare så mina muskler vägrar fungera idag, men det är ju bara skönt med lite träningsverk. Vi ska springa halvmaraton (alltså 21km i höst) så vi tränar inför det. Dessutom har jag varit på muntligt språkprov i finska idag (så därför ville jag heller inte stiga upp i morse). Jag var sååå nervös, men jag blev godkänd iallafall, fast läraren sa att jag pratade ganska mycke fel...

Ha en bra dag!

3 kommentarer:

 1. Söt dyna! jag har också fått hem mia bok och håller på med den lilla tårtan, den är ju jättesöt. Den hemlige kocken har jag också, köpte den på bokrean. han som har skrivit boken var här i åmål och föreläste men naturligtvis missade jag den! Frågan är om man vågar äta någon mat överhuvudtaget efter man läst den!
  kram susanne

  SvaraRadera
 2. Fin nåldyna och duktigt av dig att springa så långt! :)

  SvaraRadera
 3. grattis till godkänt i finska kvillon kunde ha några nåldynor

  SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails