tisdag 27 december 2011

Coming up: Nya mönster!

Det är två år sedan jag släppte mina första två mönster. Äntligen har jag åter funnit inspirationen till att skriva nya mönster. Många är på gång och först ut är mitt bläckfisk mönster. Här hittar du det. Det finns mönster för en stor och en liten bläckfisk i mönstret. Detta är mitt enklaste mönster för tillfället och även riktiga nybörjare på amigurumi och virkning torde galant klara av att virka sig en bläckfisk!

Tyvärr kommer jag i nuläget endast att göra mönster på engelska men beroende på efterfrågan kan det hända att jag även gör en svensk version av några av de nya mönstren.
Jag har även gjort en förändring i villkoren för mina mönster och det är nu tillåtet att sälja figurer gjorda efter mönstren. Det gäller alla mina mönster och även för er som tidigare köpt mönster av mig. Tycker det är bara rätt eftersom det är ni som sitter och knåpar med virknålen. Dock vill jag att ni respekterar mig som designer och anger (i beskrivningen om ni säljer på nätet eller på prislappen ifall ni säljer på marknad och dylikt) adressen till min shop. Jag har öppnat en ny shop för mina mönster och adressen dit är www.sobeidepatterns.etsy.com

Flera nya mönster utlovas inom de närmaste dagarna. Håll utkik!

4 kommentarer:

  1. Så söta! Jag vill verkligen lära mig virka!

    SvaraRadera
  2. Vilken fantastiskt söt bläckfisk, bra med snygga enkla mönster om kan snärja fler nybörjare att börja virka :)

    SvaraRadera
  3. Vilka fina bläckfisar! Toksöta :-) Vad roligt med nya mönster!

    SvaraRadera

Kanske gillar du:

Related Posts with Thumbnails